Airconditioning

Kort gezegd; het reguleren van de omgevingstemperatuur doormiddel van luchtbehandeling. De Wilde Koeltechniek installeert jaarlijks talloze airconditioning units bij woonhuizen en bedrijven. Vroeger was een airco in Nederland een luxeartikel, vanwege de hoge aanschaf kosten en natuurlijk het beruchte energiegebruik. Door technologische ontwikkelingen van airconditioning fabrikanten, is de airco een stuk voordeliger in gebruik en duurzamer dan ooit!

Wij zijn dealer van de merken

Klant Daikin | De Wilde Koeltechniek
Klant Mitsubishi | De Wilde Koeltechniek
Klant Kaysun | De Wilde Koeltechniek
Logo De Wilde Koeltechniek

Mitsubishi

De meest bekende merken op de airconditioning markt zijn merken zoals Daikin en Fuji Electric. Echter hebben wij de voorkeur voor airconditionings units van Mitsubishi. De split units van Mitsubishi zijn momenteel één van de zuinigste op de markt en daarnaast ook betaalbaar voor de consument.

Split unit

De term split unit spreekt voor zich; de airconditioning unit bestaat namelijk uit twee delen. Een buiten (outdoorunit) en een binnen unit (indoorunit). Waarbij de outdoorunit het koelen of verwarmen van de buitenlucht voor zijn rekening neemt en de indoorunit zorg draagt voor de juiste distributie van de behandelde lucht naar de gewenste plaats. Het is mogelijk om meerdere indoor units aan te sluiten op één outdoorunit. Zo reguleert u de lucht op iedere gewenste ruimte van uw woning of bedrijfspand!

Duurzaam

In de huidige tijd is duurzaamheid een groot goed. De meeste mensen denken hierbij niet direct aan airconditioning bij de term duurzaam, echter weten de meeste mensen dan ook niet dat een airconditioning zuiniger is in gebruik dan de traditionele Cv-ketel. Daarnaast is een airco in combinatie met zonnepanelen een uitstekende oplossing om energieneutraal uw huis of bedrijf te verwarmen en te koelen!

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen?

Neem contact op
Werkbus | De Wilde Koeltechniek