Koelen

Koelen | De Wilde Koeltechniek Tiel | Betuwe

De Wilde techniek beperkt zich niet tot het installeren van airconditioning en warmtepomp systemen bij woonhuizen. Bedrijven zijn van harte welkom in ons klantenbestand! Zo ook in het voorzien van uw koel behoefte!

Logo De Wilde Koeltechniek

Maatwerk bedrijfskoeling

Horecagelegenheden, zorgcentra en supermarkten. Zomaar een greep uit diverse bedrijfssectoren waarin bedrijfskoeling essentieel is voor de kwaliteit van producten. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van letterlijk; maatwerk. Iedere ruimte van bijvoorbeeld een café is weer anders. Koeling dient vaak subtiel weggewerkt te worden en dit is regelmatig geen makkelijke opgave. Om van de vaak beperkte ruimte maximaal gebruik te maken bezitten wij de kennis en de kunde om u te voorzien van de beste opties voor het koelen van uw producten.

Betrouwbare service

Bij maatwerk producten hoort ook professionele service. Het werk houdt voor ons niet op bij het installeren van uw bedrijfskoeling. Wij voorzien ook in het onderhoud van de door ons geplaatste apparatuur. Dit verlengt de levensduur en, nog belangrijker, verhoogt de betrouwbaarheid aanzienlijk.

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt toch een defect voordoen. Dan zit u goed bij De Wilde Koeltechniek. Met onze 24/7 storingsdienst staan wij klaar voor urgente problemen!

Heeft u bedrijfskoeling nodig of wilt u meer informatie over onze producten, installatie of onderhoud? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Neem contact op

Onze Koelinstallatie projecten

 

Werkbus | De Wilde Koeltechniek