Vriezen

Als het net even wat kouder moet dan zit u bij de Wilde Koeltechniek ook aan het juiste adres. Net zoals bij bedrijfskoeling, zijn de mogelijkheden in bedrijfs-vries apparatuur vrijwel eindeloos.

Vriezen, meer dan alleen onder nul

Iedere sector en/of product behoeft weer een andere manier van vriezen en verschillende temperaturen. Veel mensen denken bij een vriezer dat het alleen draait om het onder het vriespunt houden van bepaalde levensmiddelen. Niet is minder waar. Onder het vriespunt heeft ieder product weer een andere temperatuur waarop het dient te worden opgeslagen.

Voor het invriezen van bijvoorbeeld voedsel zijn ook weer heldere richtlijnen vanuit de overheid opgesteld. Om hieraan te voldoen leveren wij snel vries mogelijkheden in diverse varianten. Wij leveren en onderhouden hierin traditionele vries apparatuur en vries mogelijkheden op basis van het gebruik van natuurlijke koudemiddelen.

Uw specialist in vries apparatuur

De Wilde Koeltechniek zorgt altijd dat het gehele personeelsbestand werkt volgens de HACCP eisen als het gaat om voedselveiligheid met het oog op het installeren en onderhouden van vriezers en andere koelapparatuur. Wij geven kundig advies in uw keuze tussen diverse vriesmogelijkheden. Uiteraard houden wij ook rekening met de meest duurzame oplossing voor uw behoeften. Zo werken wij mee aan een beter milieu en denken we in positieve zin mee aan uw portemonnee!

Neem contact op