Gasloos wonen voor iedereen!

In deze tijd van constante modernisering en verduurzaming komen er steeds meer maatwerkoplossingen op het gebied van gasloos en toekomstbestendig wonen.
Er zijn ook veel misvattingen in Nederland over het plaatsen van warmtepompen in een woning. Vooral over het rendement en de kosten van de aanschaf en installatie van warmtepompen.

Maatwerk

Wij laten u graag zien dat gasloos wonen voor ieder type woning beschikbaar en betaalbaar is! De Wilde Koeltechniek levert maatwerk in al onze specialiteiten. Iedere woning is anders ingericht, zowel esthetisch as technisch. Wij maken altijd een passend plan aangepast op uw woonsituatie, of u nu een vrijstaande woning of een tussenwoning heeft.

Gasvrij wonen op uw voorwaarden

Vroeg of laat zal de gasgestookte woning tot het verleden behoren. Dat betekent niet dat u zit te wachten op een gasvrije installatie die niet aansluit op uw wensen. De Wilde Koeltechniek denkt graag met u mee in uw wensen voor en tijdens de installatie van een warmtepomp in uw woning. Dit mag volgens onze visie nooit ten kosten gaan van uw woongenot. Stille oplossingen en netjes weggewerkt op een passende manier, daar staan wij voor.

De Wilde Koeltechniek is actief in heel Nederland!

Bekijk hieronder onze laatste projecten op het gebied van gasloos wonen. De Wilde Koeltechniek is actief in heel Nederland en biedt maatwerk installaties. U hoeft zich niet aan te passen aan de toekomst, onze installaties zijn maakbaar voor uw persoonlijke woonsituatie.

Dat is maatwerk voor ieder type huishouden, dat is De Wilde Koeltechniek.

Neem contact op